Skip to main content

Motto 2024:  Kèk mar wègge sjouwt

Club van 100

Club van 100 Durdauwers

CV de Durdauwers is een actieve carnavalsvereniging die al sinds 1967 bestaat. Vele betrokken Durdauwers maken er elk jaar weer een grandioze carnavalstijd van, waarbij het programma voor jong en oud volop gezellige carnavalsuurtjes biedt. Naast de geweldige bijdrage van veel vrijwilligers, kan dit grandioze feest niet bestaan zonder financiële steun.

Daarom hebben we bij De Durdauwers een club van 100. U kunt lid worden voor slechts €25,- per persoon of € 50,- per koppel/ gezin per jaar (kinderen tot 18 jaar gratis!). Een gedeelte van het jaarlijkse lidmaatschap wordt besteed aan sponsoring van het carnavalsfeest in Haghorst, zoals het presentje voor de ouderen en zieken, de prijzen van de optocht, de organisatie van bijvoorbeeld de kindermiddag en seniorenavond en natuurlijk ter ondersteuning van onze trots: De Dansmariekes. Het resterende deel wordt besteed aan carnavalsvoordelen en –services voor de leden van de club van 100:

  • Alle leden worden op de hoogte gehouden van de carnavalsactiviteiten van de Durdauwers (via email) en zijn hierbij ook van harte welkom!
  • Op elk adres wordt gratis de carnavalskrant bezorgd
  • Gratis carnavalsontbijt op zondag (exclusief kinderen)
  • Gratis vervoer voor de leden die mee gaan dweilen
  • Er wordt jaarlijkse een barbecue en/ of feestavond georganiseerd (kleine bijdrage)
  • Ledenkorting op DD-artikelen: Sjaal (€10, -), vlag (€12,50), shirt (€12,50)

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door onderstaande strook in te leveren bij een van de commissieleden: 

Thérèse Jongsma,                                                                                       
Koen Wilborts,                                                                                           
Miranda de Kort,
Danielle van Esch

De commissie wordt vanuit een achterban ondersteund door:
Andrew de Kroon, Rob Hesselmans, John van Dijk en Grard Blankers.